La nostra és una terra d’oliveres. Un paisatge format d’arbres centenaris on es respira calma i tranquil·litat. D’aquí en surt l’oli d’oliva verge extra. Un producte que s’elabora de forma artesana i que per les seves propietats naturals el converteixen en la base de la nostra dieta mediterrània. Aquestes qualitats naturals, alhora aporten uns efectes molt beneficiosos per a l’organisme.

Avui, l’oli d’oliva verge extra és un producte molt apreciat i amb uns valors culturals i gastronòmics molt arrelats.

Us convidem a gaudir d’aquest excepcional sabor de la nostra terra i descobrir l’elaboració d’aquest producte tan apreciat.

El nostre oli

L’oli de les nostres terres és un oli d’oliva arbequina verge extra de categoria superior, amb Denominació d’Origen les Garrigues, el que assegura que és un producte que compleix amb totes les garanties d’origen màxima qualitat i control certificats pel Consell Regulador.

 

És un aliment 100% natural, un oli fruitat, d’oliva fresca, amb complexitat d’aromes, dens, ‘amb cos’, amb connotacions d’herba i/o fulla, i aromes que recorden diversos fruits, principalment el tomàquet i l’ametlla verda, d’entrada dolça en boca, fent-se presents l’amarg i el picant de forma notòria i equilibrada. Quan el consumim en cru, es potencien les seves característiques i podem assaborir els seus aromes i gust. I a la cuina potencia el gust dels aliments i els dóna personalitat.